De Verraders

Het heeft niet mogen zijn zegt ze daarover. De Verraders wordt gespeeld met achttien BNers die elke dag samen een missie uitvoeren om zoveel mogelijk zilverstaven te verdienen.


Pin On Lenormand

Onder leiding van presentator Tijl Beckand streden achttien.

. 1 day agoDe uiteindelijke prijs kon deze editie niet meer worden verdeeld tussen een Verrader en een Getrouwe en werd volledig door de Verraders gewonnen. Drie van hen zijn in het geniep Verraders en weigeren die pot te delen. De rest van de kandidaten zijn de Getrouwen en zij doen er alles aan om de Verraders in hun midden te identificeren voor het te laat is.

Onder leiding van Tijl Beckand 47 stapt er opnieuw een groep BNers in een psychologisch avontuur in het nieuwe seizoen van De Verraders. Maar ook Hannelore wordt meer en meer verdacht. Ilias Ojja en Britt Scholte.

1 day agoDe verraders bleek in 2021 een enorm succesWekelijks kende het programma met uitgesteld kijken gemiddeld ruim twee miljoen kijkers. Bekijk op Mijn lijst. Het spel wordt gepresenteerd door Staf Coppens.

Niet voor zelfbehoud maar om een. De verraders zijn aan de winnende hand maar komen stilaan in het vizier van de bondgenoten. Onder leiding van presentator Tijl Beckand streden achttien BNers met elkaar voor.

Vanaf zondag 5 december gaat het hek naar het landhuis Havixhorst krakend open voor het allereerste Videoland-seizoen van De Verraders. Wie welke rol toebedeeld is is voor de kijker direct aan het begin van het spel bekendgemaakt. Klaar om te muiten te verraden en via hun conclaaf chaos te creëren die zijn weerga niet kent.

1 day agoDe verraders bleek in 2021 een enorm succesWekelijks kende het programma gemiddeld zon twee miljoen kijkers. Het slotstuk hiervan kwam pas recentelijk op Videoland maar RTL heeft nu al laten weten dat de nieuwe afleveringen in aantocht zijn. RTL maakte zojuist de eerste lading bekende namen bekend.

De voorbije weken ontpopte ze zich tot de publiekslieveling in De Verraders maar vanavond viel het doek dan toch voor Astrid Coppens. 18 BVs tonen zich van een kant die ze nog nooit eerder hebben getoond. Ook deze week moest iemand De Verraders verlaten.

Ik heb ineens een vuile smaak van Walter in mijn mond gekregen zei Astrid daar vorig week nog over. Deze week verliet publiekslieveling Astrid Coppens het programma. De Verraders is een Vlaams televisieprogramma dat op 7 februari 2022 voor het eerst werd uitgezonden op VTM.

Vuil spel krijgt vrij spel. Bekijk ook een van deze populaire programmas. Want de Verraders zetten overdag iedereen tegen elkaar op en vermoorden iedere nacht een.

Kunnen de bondgenoten de drie verraders in het gezelschap ontmaskeren of zijn die hen een stapje voor. Pin Di Jinyoung Helemaal omdat de dag begint met een verrassende wending met de lege stoel aan het ontbijt. Vooral Astrid en Sieg hebben hun pijlen gericht op Walter.

Vanavond volgt de. Op 1 april - no joke - gaat het programma alsnog van start en déze BNers doen dit seizoen mee. Het heeft niet mogen zijn.

De eerste namen zijn nu bekend en er is zelfs een rol weggelegd voor onze eigen verslaggever Aran Bade 37. With Tijl Beckand Barbara Sloesen Abbey Hoes Loek Peters. Achttien BNers strijden in een Limburgs kasteel om 50 kilo zilver.

Astrid Coppens werd maandagavond naar huis gestuurd in De verraders. Astrid Coppens moet De Verraders 2022 verlaten. Achttien Bekende Vlamingen moeten acht dagen lang samen een aantal missies volbrengen.

De verraders kennen elkaar maar de getrouwen weten alleen hun eigen rol en dienen de rol van de andere deelnemers te achterhalen door samen te. 1 day agoDe Verraders zou eigenlijk eind februari weer op RTL 4 komen maar door de Voice-rel werd het tweede seizoen even uitgesteld. Haar frontale aanval op Walter Damen kwam haar duur te staan.

In this riveting and psychological adventure full of lies manipulation and betrayal eighteen Dutch celebrities come together for a game in which they can win the great silver treasure together but there are also three traitors in their group. Drie van hen zijn echter verraders de anderen zijn bondgenoten. Nadat ze afgelopen week frontaal de aanval opende op haar hoofdverdachte Walter Damen is het.

We hebben helaas geen afleveringen van de afgelopen 7 dagen voor dit programma. 1 day agoGekonkel leugens bedrog en manipulatie. De serie ging in première op 7 februari 2022.

Terwijl de zon al lang en breed onder is nemen de verraders intrek in het landhuis.


De Slang Is Iets Afschuw Lijks Bewaak Uw Lijf En Goed Voor Valsaards En Verraders Wees Immers Op Uw Hoed Sleutelw Tarot Card Meanings Cartomancy Tarot


New On Netflix Dark Desire Season 2 In 2022 Netflix Tv Shows Netflix Tv Shows On Netflix


Pin Su Rijksmuseum


Pinterest Mikucasco Instagram Photo Inspiration Instagram Story Snapchat


Game Of Thrones Lcg In 2022 Kaartspellen Game Of Thrones Bordspellen


Pin By Alex B On Board Games I Want Carpe Diem Ravensburger Carp


Flordase Surf Room Beachy Room Beach Room


Paul Cuvelier L Extraordinaire Odyssee De Corentin Feldoe 1950 Ligne Claire Jacques Tardi Odyssee


Magic Transistor On Tumblr Antique Prints Vintage Illustration Antiques


Pin Di Jinyoung


Pin On Lenormand


Sylvain S Boekentil Groot Redingenhof In Leuven Little Free Libraries Boeken Boekenkasten


Gouda Holland Netherlands Vintage Map Reproduction Jan Blaeu Town Plan C1649 Street Grid Ephemera Huge Vintage 1968 Home Decor Ar Map South Holland Old Maps


Cocos Eylandt Isle De Cocos Verraders Eylandt Isle Des Traistres Antique Print Map Room Cocos Island Giclee Print Giclee


Only 1 Left Beautiful Serpentine Cross Bodybag Crossbody Bag Bags Fashion Design

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel